ມີ insulated. ຖົງຫຼືກ່ອງອາຫານທ່ຽງແມ່ນວິທີທີ່ດີເລີດທີ່ຈະຮັກສາອາຫານທີ່ເສື່ອມໂຊມເຢັນ. ບໍ່ວ່າເຈົ້າ. ກໍາລັງໃຊ້ກ່ອງອາຫານທ່ຽງທີ່ເປັນໂລຫະຫຼືພາດສະຕິກ. ການຫຸ້ມຫໍ່ທີ່ເຫມາະສົມປົກປ້ອງອາຫານ. ດັ່ງນັ້ນ, ໄດ້ . ຄວາມສົດແລະຄຸນນະພາບຂອງອາຫານຖືກຮັກສາໄວ້. ແຫຼ່ງນ້ຳກ້ອນ ເຊັ່ນ: ຖົງນ້ອຍ. ວຸ້ນແຊ່ແຂງຫຼືກະປ໋ອງຂອງນ້ໍາແຊ່ແຂງຫຸ້ມຫໍ່ອາຫານທີ່ເສື່ອມໂຊມຄວນເກັບຮັກສາໄວ້ໃນເຄື່ອງໃດກໍ່ຕາມ. ປະເພດຂອງຖົງຫຼືກ່ອງອາຫານທ່ຽງ. ເກັບຮັກສາທີ່ເສຍຫາຍໃນເວລາທີ່ທ່ານແນ່ນອນ, ຖ້າທ່ານມີຕູ້ເຢັນ, ໃຫ້ເກັບຮັກສາສິ່ງທີ່ສາມາດທໍາລາຍໄດ້. ເມື່ອເຈົ້າ ຊື້ເລກໂທລະສັບມືຖືນໍາ ມາຮອດ. ເກັບຮັກສາອາຫານທີ່ເສື່ອມເສຍໄວ້ໃນຕູ້ເຢັນ. ເມື່ອຮັບໃຊ້, ຍົກເວັ້ນສັ້ນ. ເວລາ, ແຕ່ງກິນພຽງແຕ່ໃນຈໍານວນທີ່ກໍານົດໄວ້. ບໍ່ຢູ່ໃນອຸນຫະພູມດຽວກັນ. ເອົາເຢັນ. ອາຫານໃນຖັງທີ່ມີກ້ອນ. ອາຫານເຢັນຄວນເກັບຮັກສາໄວ້ຕ່ໍາກວ່າ°f. ກວມເອົາ. ອາຫານໃນຂະນະທີ່ແຕ່ງກິນ. ຢ່າລືມປ່ຽນພາຊະນະເພື່ອປະສົມຫຼືຈັດອາຫານຄືນໃຫມ່ເພື່ອເອົາຄວາມເຢັນ.
ສົ່ງເສີມເຄື່ອງແບບໃນເວລາທີ່ໃຊ້ຈຸດບ່ອນທີ່ເຊື້ອແບັກທີເຣັຍທີ່ບໍ່ດີສາມາດດໍາລົງຊີວິດແລະສົ່ງເສີມການປຸງແຕ່ງອາຫານທີ່ເປັນເອກະພາບ. ເມື່ອໃຊ້ຊີ້ນແຫ້ງ, ຈົ່ງເປັນ. ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຕູ້ເຢັນແລະບໍ່ຢູ່ໃນເຄົາເຕີ. ຢ່າຖອກຊີ້ນດິບຫຼືສັດປີກ. ກ່ຽວກັບອາຫານອື່ນໆ. ການນໍາໃຊ້ເຄື່ອງວັດແທກອຸນຫະພູມອາຫານ, ປຸງແຕ່ງຊີ້ນແກະຫມູດິບແລະຊີ້ນງົວ. ອຸນຫະພູມພາຍໃນຂອງ°f. ອາຫານເຢັນຄວນເກັບໄວ້ໃນຖັງທີ່ມີນໍ້າກ້ອນ. ກ. ເຮືອແມ່ນຖືກຈັດໃສ່ໃນແຊ່ເລິກບາງສ່ວນເຕັມໄປດ້ວຍນໍ້າກ້ອນເພື່ອເຮັດໃຫ້ອາຫານເຢັນ.
|